Symonsstraat

Former garage

On-Nederlands, altijd opzoek naar iets nieuws en kwalitatief hoogwaardig is de manier hoe Plan2000 woningen ontwikkelt. Dit project is de zichtbare vertaling van onze werkwijze. Door gebruik van een unieke combinatie aan prachtige materialen ontstaat er een woning die zonder meubels al een warm omhelzend gevoel geeft. Voor het interieur is dit keer naast oosterse invloeden ook inspiratie opgedaan uit de strakke en schone Japanse stijl. Bekijk de art-impression van de woningen en beleef de bijzondere sfeer van wellicht uw nieuwe woning.

GROOT DUBBEL BOVENHUIS 222 M² MET DRIE SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, ZEER GROTE LIVING MET RUIM TERRAS EN EEN TWEEDE TERRAS AAN DE ACHTERZIJDE. INTERNE PARKEERPLEK OPTIONEEL.

Op deze gewilde locatie, op loopafstand van openbaarvervoer, de winkels van de Frederik Hendriklaan, op fietsafstand van het strand, restaurants, theater en lunchrooms wordt dit project van 5 appartementen gerealiseerd door PLAN2000 (2KBV). De appartementen variëren van 200m² tot 357m².

Alle appartementen worden voorzien van eiken lamelparket. Alle tegels worden geleverd door Porcelanosa, alle kranen zijn inbouw en van het merk Hot Bath. Alle ramen worden voorzien van HR glas. De badkamers krijgen aparte vloerverwarming. De appartementen worden afgeleverd met een Energielabel A. De appartementen worden onderling ook geïsoleerd.

De entree van het appartement bevindt zich op straatniveau. Gevolgd door een trap naar de eerste etage. Daar bevindt zich een ruime woon-/eetkamer van ca 60m² met moderne open keuken, voorzien van alle apparatuur. De living heeft openslaande deuren naar het ruime terras van ca 38m². Op deze verdieping bevindt zich een grote slaapkamer van 32m² met eigen badkamer en vier openslaande deuren naar het tweede ruime terras. Aan de voorzijde is een tweede logeer-/studeerkamer met zeer hoog plafond.

Op de tweede etage bevinden zich twee ruime slaapkamers en een gedeelde badkamer. Beide slaapkamers hebben dakkapellen voor een gunstige lichtinval. Dit appartement heeft een binnen-parkeerplek die zich bevindt op de parterre onder het appartement en bied ruim plaats voor een auto en fietsen.