Rijksstraatweg 314

Rijksstraatweg 314

Former garage company

VOLLEDIG GERENOVEERDE HALFVRIJSTAANDE WONING MET PARKEREN OP EIGEN TERREIN. DRIE SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, ZEER RUIME WOON-/EETKAMER

Zeer fraaie half vrijstaande woning. Entree op straatniveau. Parkeergelegenheid op eigen terrein. Entree woning, ruime hal. Ingebouwde garderobekast met veel bergruimte. Modern toilet met fonteintje. Vanuit de hal komt u via de fraaie stalen deur met glas in de ruime woon-/eetkamer van ca 45m2 met een fraaie moderne keuken met inbouwapparatuur, gasgestookte haard, openslaande deuren naar de zonnige tuin en een hoogte van ruim 4 meter, omdat de kap volledig vrijgehouden is. In de dakvlakken zijn vier grote elektrisch bedienbare Velux ramen geplaatst.
Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot de ouderslaapkamer met eigen badkamer voorzien van een ligbad, een aparte inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, vloerverwarming en design radiator. De slaapkamer heeft zeer veel inbouw kledingkasten. Het slaapgedeelte is aan de voorzijde gelegen. Tweede toilet.

Vanuit de centrale hal komt u via de trap op de eerste etage. Ruime overloop. Twee ruime slaapkamers beide over de volle breedte van de woning en beide met een nieuwe brede dakkapel. De tussengelegen ruime tweede badkamer heeft een inloopdouche, vaste wastafel, derde toilet, vloerverwarming en een design radiator.
De gehele woning is gerenoveerd, inclusief een nieuw dak. De afwerking is zeer fraai en van hoge kwaliteit. De gehele woning wordt voorzien van een eiken lametparket.

en_GB