rijksstraatweg

Former bikestore

VOLLEDIG GERENOVEERDE VRIJSTAANDE WONING (VOORMALIG WAREHOUSE) VAN RUIM 240 M2. DRIE SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, ENORME WOON- EETKAMER, PARKEREN OP EIGEN TERREIN. PERCEEL OPPERVLAK 581 M2

Entree op straatniveau, pad naar de voordeur. Zeer ruime hal met fraaie garderobekast met hoge antieke deuren. Modern toilet met fonteintje. Grote stalen toegangsdeur met glas naar de bijzonder ruime woon-/eetkamer van ruim 80 m2! (10,42m x 8,80m) met een hoogte van ruim 4,5 meter. De vrijstaande, op gasgestookte, openhaard is aan twee zijden zichtbaar. De moderne keuken is voorzien van een kookeiland, apart spoelgedeelte en zeer veel kastruimte. De woon-/eetkamer heeft aan twee zijden hoge glaspartijen met openslaande deuren naar de tuin en terrassen.
Vanuit de centrale hal is tevens de toegang tot de enorme ouderslaapkamer van 50 m2! De slaapkamer is over de volle breedte van het pand en derhalve 8,90m breed. De slaapkamer heeft zeer veel vaste kasten en een doorloop naar de eigen badkamer met vrijstaand ligbad, ruime inloopdouche, dubbele vaste wastafel, handdoekradiator, toilet en vloerverwarming. Door de drie dubbele beglazing is het heerlijk rustig vertoeven in deze ruime slaapkamer.
Vanuit de centrale hal komt u via de trap op de eerste etage. Ruime overloop.

Tweede slaapkamer met wederom een ruime maatvoering van 4,83m bij 8,64m gedeeltelijk 4,87m. Door de nieuwe dakkapel en de fraaie hoogte tot in de nok met de opengewerkte balklaag is dit ook weer een heerlijke kamer. De derde slaapkamer heeft een fraaie maatvoering van 4m bij 4,5m. Ook deze kamer is weer opengewerkt tot in de nok en heeft een ruime dakkapel. De vierde kamer is een zeer ruime kamer (4m x 3 m) met de opstelplaats voor de wasmachine, droger en cv-installatie.  De tweede badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, een wastafel met meubel, een derde toilet, vloerverwarming en bijzonder fraai tegelwerk.