Jacob catsstraat

JACOB CATSSTRAAT 5, VOLLEDIG GERENOVEERD BOVENHUIS 195 M2, MET INPANDIGE GARAGE, TWEE SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS EN GROOT DAKTERRAS.

Em um projecto de recolha de dados é apresentada uma versão completa dos bovinos. Entree op straatniveau, ruime hal met mooie garderobekast met antieke paneeldeuren. Laundry kamer met de opstelplaats voor de wasmachine en de droger. Grote inpandige garage. Armadilha naar eerste etage. Zeer ruime woon- eetkamer van 95 m2, met openhaard, gasten toilete, balkon aan het woongedeelte. Fraaie stalen deuren die toegang geeft tot de woonkeuken aan de achterzijde met vier openslaande deuren met Franse balkons. Moderne keuken met inbouw apparatuur en bargedeelte. Deze etage heeft zeer vel ramen waardoor de zon bijna de gehele dag in de woning staat.

Armadilha naar de slaapetage. Overloop met tweede sanita. Twee ruime slaapkamers beide met een eigen moderne badkamer. Vanuit de ouderslaapkamer deixou u teven de toegang tot het fraaie, zonnige dakterras. De gehele woning is voorzien van een eiken lamelparket, nieuwe installaties, dubbele beglazing rondom.