Jacob kattenstraat

JACOB CATSSTRAAT 5, VOLLEDIG GERENOVEERD BOVENHUIS 195 M2, MET INPANDIGE GARAGE, TWEE SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS EN GROOT DAKTERRAS.

In een project van drie woningen is dit een verrassend bovenhuis. Entree op straatniveau, ruime hal met mooie garderobekast met antieke paneeldeuren. Waskamer met de opstelplaats voor de wasmachine en de droger. Grote inpandige garage. Trap naar eerste etage. Zeer ruime woon- eetkamer van 95 m2, met openhaard, gastentoilet, balkon aan het woongedeelte. Fraaie stalen deur die toegang geeft tot de woonkeuken aan de achterzijde met vier openslaande deuren met Franse balkons. Moderne keuken met inbouwapparatuur en bargedeelte. Deze etage heeft zeer vel ramen waardoor de zon bijna de gehele dag in de woning staat.

Trap naar de slaapetage. Overloop met tweede toilet. Twee ruime slaapkamers beide met een eigen moderne badkamer. Vanuit de ouderslaapkamer heeft u teven de toegang tot het fraaie, zonnige dakterras. De gehele woning is voorzien van een eiken lamelparket, nieuwe installaties, dubbele beglazing rondom.