CENTRO

Haia

CENTRO, A LIGA

Padaria antiga

Het bestaat, een oase midden in het centrum van Den Haag. Aan de Zuid Singelsgracht (verlengde Dunne Bierkade) ligt deze verborgen parel van rust, geborgenheid, ruimte en mogelijkheden.

Waar moet je beginnen als je deze voormalige broodfabriek wilt omschrijven? A nossa equipa está a fazer uma pesquisa, a fazer uma pesquisa de misschien dat een paar basis gegevens en de foto's gezien kunnen worden als onze uitnodiging...

Direct bij het binnenkomen van de woning valt de enorme maatvoering het eerste op, want 9 meter breed en 21 meter diep gaat u niet snel ergens anders vinden. Ondanks deze bijzondere maatvoering is het woonruimte die als een warme deken om u heen valt.

Indeling

Entree op straatniveau, gang met garderobekasten afgewerkt met antieke Franse deuren. Voorzijkamer met raampartijen aan beide zijden. Estudo met grote stalen kozijnen en deuren met glas die toegang geven tot de woonkamer(s).

Door de grote ruimtes ontstaan er meerdere gedeeltes. Het tv gedeelte (8 x 6), het eetkamer gedeelte (5 x 6), de open keuken (4 x 6) en het formele zitkamer gedeelte met fraai gewelven plafond ( 9 x 6) met brede gas openhaard. Uiteraard é er een gasten toilet met fonteintje aanwezig. A armadilha aberta naar eerste etage met ouder slaapkamer met eigen ruime badkamer en kleedkamer.

De ruime centraal gelegen open keuken verbind alles aan elkaar. Grote ramen en openslaande deuren geven u de toegang tot wellicht de tweede verbazing, de verborgen, zon overgoten tuin van ca 170 m2.

Em tuin staat vervolgens het moderne (2021) guesthouse (ca 36 m2) met eigen keuken, badkamer met aparte douche en ligbad, gasten toilet en heel veel veel Plan2000 details.

Het totale pand beslaat ca 275 m2 woonoppervlak en 170 m2 tuin. En parkeren op eigen terrein!

Vestuário extra 

Maar er zijn meer verrassingen, want als dit niet genoeg ruimte is, dan kan het worden uitgebreid met het op de eerste etage gelegen zelfstandige (zowel bouwkundig als juridisch) 90 m2 ruime appartement. 

O seu vestuário é fornecido por um woonkamer que se encontra aberto, com uma chuva de ruínas, duas casas de banho e duas badkamers e um groot zonnig terras e 9 metros de brede voorgevel met uitzicht op de gracht.

Ideaal als u pubers in huis heeft. Eigen opgang, maar ook interne toegang tot het hoofdhuis. Prijs indicatie 450.000,00 euros

À VENDA

GANHADO UNIEKE
275 M2 WONEN
ENORME TUIN VAN 170 M2
36 M2 CASA DE HÓSPEDES
PARKEREN OP EIGEN TERREIN

Vraagprijs: 1.250.000,- k.k.