CENTRAAL

Den Haag

CENTRUM, DEN HAAG

Voormalige bakkerij

Het bestaat, een oase midden in het centrum van Den Haag. Aan de Zuid Singelsgracht (verlengde Dunne Bierkade) ligt deze verborgen parel van roest, geborgenheid, ruimte en mogelijkheden.

Waar moet je beginnen als je deze voormalige broodfabriek wilt omschrijven? Het beste is nog altijd het maken van een afspraak, maar misschien dat een paar basisgegevens en de foto's gezien kunnen worden als onze uitnodiging...

Direct bij het binnenkomen van de woning valt de enorme maatvoering het eerste op, want 9 meter breed en 21 meter diep gaat u niet snel ergens anders vinden. Ondanks deze bijzondere maatvoering is het een woonruimte die als een warme deken om u heen valt.

Indeling

Entree op straatniveau, bende met garderobekasten afgewerkt met antieke Franse deuren. Voorzijkamer met raampartijen aan beide zijden. Studie met grote stalen kozijnen en deuren met glas die toegang geven tot de woonkamer(s).

Door de grote ruimtes ontstaan er meerdere gedeeltes. Het tv gedeelte (8 x 6), het eetkamer gedeelte (5 x 6), de open keuken (4 x 6) en het formele zitkamer gedeelte met fraai gewelven plafond (9 x 6) met breed gas openhaard. Uiteraard is er een gastentoilet met fonteintje aanwezig. Open trap naar eerste etage met ouder slaapkamer met eigen ruime badkamer en kleedkamer.

De ruime centraal gelegen open keuken verbind alles aan elkaar. Grote ramen en openslaande deuren geven u de toegang tot wellicht de tweede verbazing, de verborgen, zon overgoten tuin van ca 170 m2.

In de tuin staat vervolgens het moderne (2021) gastenverblijf (ca 36 m2) met eigen keuken, badkamer met aparte douche en ligbad, gastentoilet en heel veel Plan2000 details.

Het totale pand beslaat ca 275 m2 woonoppervlak en 170 m2 tuin. En parkeren op eigen terrein!

Extra appartement 

Maar er zijn meer verrassingen, want als dit niet genoeg ruimte is, dan kan het uitgebreid worden met het op de eerste etage gelegen zelfstandige (zowel bouwkundig als juridisch) 90 m2 ruime appartement. 

Dit appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, drie ruime slaapkamers, twee toiletten en twee badkamers en een groot zonnig terras en 9 meter brede voorgevel met uitzicht op de gracht.

Ideaal als u pubers in huis heeft. Eigen opgang, maar ook interne toegang tot het hoofdhuis... Prijsindicatie €450.000,00

TE KOOP

UNIEKE WONING
275 M2 WONEN
ENORME TUIN VAN 170 M2
36 M2 GASTENVERBLIJF
PARKEREN OP EIGEN TERREIN

Vraagprijs: €1.250.000,- k.k.