obrechtstraat

Former ground floor

VOLLEDIG GERENOVEERDE PARTERREWONING VAN RUIM 140 M2, DRIE SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, ZONNIGE TUIN EN ZONNIG BALKON. Gelegen in het gewilde Duinoord, op loopafstand van de gezellige Reinkenstraat met winkels, restaurants en lunchrooms.

Deze ruime parterrewoning is met behoud van details volledig gerenoveerd en voorzien van alle hedendaagse gemakken. Bij de renovatie is net dat extra stapje gemaakt in kwaliteit en ontwerp. Zo is na het binnenkomen in de hal, de volledige muur tussen de woonkamer en de gang weggehaald en vervangen door een fraai stalen kozijn met dubbele openslaande deuren. Hierdoor ontstaat een zeer ruimtelijk effect in zowel de gang als de kamer. In de gang is een ruime inbouw opbergkast, een aparte garderobekast en een modern toilet met fonteintje.

De woon-/eetkamer is met behoud van de oude schouw en de twee ornamenten plafonds, verder geheel modern gerenoveerd. In de eetkamer zit de gasgestookte haard op hoogte waardoor hij op het niveau van een eettafel uitkomt. De dubbele openslaande deuren geven toegang tot de zonnige tuin met terras. De moderne keuken met inbouw apparatuur is bij de eetkamer getrokken waardoor ook hier de volledige breedte van de woning is benut. Vanuit de keuken is tevens toegang tot een binnenplaatsje met een ruime berging.

In de achterbouw op de parterre is feitelijk het volledige oppervlak gebruikt om een luxe ouderslaapkamer te bouwen met een eigen inloopkast, een eigen zeer ruime badkamer met ligbad, inloopdouche, vaste wastafels en design radiator. Uiteraard is er ook vloerverwarming. Doorlopend komt u vervolgens in het slaapgedeelte met ook hier openslaande deuren naar de tuin. Een eigen, apart toilet maakt deze luxe geheel af.

Met de trap komt u vervolgens op de eerste etage van de achterbouw. Deze etage heeft twee slaapkamers, waarvan de achterste slaapkamer over de volledige breedte van de uitbouw is, met openslaande deuren naar het achterbalkon, gelegen op het zuidwesten. Op deze etage is tevens de tweede badkamer met inloopdouche, vaste wastafel, toilet en vloerverwarming.

Aan de achterzijde van de woning en de gehele achterbouw zijn de ramen en kozijnen vervangen en voorzien van dubbele beglazing. Aan de voorzijde is gekozen om de houten kozijnen te behouden en te voorzien van dubbelglas.