Kanaalweg 78

Kanaalweg 78

Former loft

On-Nederlands, altijd opzoek naar iets nieuws en kwalitatief hoogwaardig is de manier hoe Plan2000 woningen ontwikkelt. Dit project is de zichtbare vertaling van onze werkwijze. Door gebruik van een unieke combinatie aan prachtige materialen ontstaat er een woning die zonder meubels al een warm omhelzend gevoel geeft. Voor het interieur is dit keer naast oosterse invloeden ook inspiratie opgedaan uit de strakke en schone Japanse stijl. Bekijk de art-impression van de woningen en beleef de bijzondere sfeer van wellicht uw nieuwe woning.

RIANT 178 M² BOVENHUIS MET DRIE SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, ZEER GROTE LIVING MET DAKTERRAS EN EEN INPANDIGE GARAGE.

Op deze gewilde locatie, op loopafstand van openbaarvervoer, de winkels van de Frederik Hendriklaan, op fietsafstand van het strand, restaurants, theater en lunchrooms vind je dit heerlijke appartement. Het appartement is voorzien van eiken lamelparket. Alle tegels worden geleverd door Porcelanosa, alle kranen zijn inbouw en van het merk Hot Bath. Alle ramen zijn voorzien van HR glas. De badkamers krijgen aparte vloerverwarming. 

Het appartement heeft het Energielabel A. Dit appartement is onderling ook geïsoleerd. De aparte entree van het appartement bevindt zich op straatniveau. Gevolgd met een hal met trap naar de eerste etage en een ruime overloop. 

Op de eerste etage bevinden zich de drie ruime slaapkamers en de twee prachtige badkamers. Voor deze indeling is gekozen om zodoende de volledige tweede etage te gebruiken voor de woon-/eetkamer. De woon-/eetkamer is ca 90m² met zeer veel lichtinval, openslaande deuren naar een groot en zeer zonnig dakterras met een mooie uitkijk over Den Haag. Dit appartement heeft een binnen-parkeerplek die zich bevindt op de parterre onder het appartement en bied ruim plaats voor een auto en fietsen.

en_GB