symonszstraat

On-Nederlands, altijd opzoek naar iets nieuws en kwalitatief hoogwaardig is de manier hoe Plan2000 woningen ontwikkelt. Dit project is de zichtbare vertaling van onze werkwijze. Door gebruik van een unieke combinatie aan prachtige materialen ontstaat er een woning die zonder meubels al een warm omhelzend gevoel geeft. Voor het interieur is dit keer naast oosterse invloeden ook inspiratie opgedaan uit de strakke en schone Japanse stijl. Bekijk de art-impression van de woningen en beleef de bijzondere sfeer van wellicht uw nieuwe woning.

ZONDER TWIJFEL DE MOOISTE PARTERRE IN HEEL DEN HAAG VAN CA 357 M²! MET, INTERN PARKEREN, PLAFONDHOOGTES TOT RUIM 6 METER! VIER GROTE SLAAPKAMERS WAARVAN TWEE MET GLAZEN PUIEN EN UITZICHT OP DE WOON-/EETKAMER, GROTE PATIO EN EXTRA TERRAS, ZIEN IS KOPEN!

Op deze gewilde locatie, op loopafstand van openbaarvervoer, de winkels van de Frederik Hendriklaan, op fietsafstand van het strand, restaurants, theater en lunchrooms wordt dit project van 5 appartementen gerealiseerd door PLAN2000 (2KBV). De appartementen variëren van 200m² tot 357m². Alle appartementen worden voorzien van eiken lamelparket. Alle tegels worden geleverd door Porcelanosa, alle kranen zijn inbouw en van het merk Hot Bath. Alle ramen worden voorzien van HR glas. De badkamers krijgen aparte vloerverwarming. De appartementen worden afgeleverd met een Energielabel A. De appartementen worden onderling ook geïsoleerd.

De aparte entree van het appartement bevindt zich op straatniveau. Woon-/eetkamer 145m²! Acht openslaande deuren naar de grote volledig ommuurde patio van 72m². Door de creatie van een bijzonder ruime vide is de plafondhoogte meer dan 6 meter!! Twee van de slaapkamers op de eerste etage hebben een onwaarschijnlijk fraai uitzicht op de vide en op de onder gelegen woonkamer.

Op de eerste etage zijn vier ruime slaapkamers en twee mooie badkamers. Ook bevindt zich hier de master bedroom die beschikt over een ruim terras met trap naar de patio. De parkeerplek van dit appartement bevindt zich binnen in het appartement en bied ruim plaats voor een auto en fietsen.