Jacob catsstraat

Former loft

JACOB CATSSTRAAT 1B, VOLLEDIG GERENOVEERD BOVENHUIS 135 M2, DRIE SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS EN GROOT DAKTERRAS.

In een project van drie woningen is dit een verrassend bovenhuis. Entree op straatniveau, trap naar eerste etage. Zeer ruime overloop met vaste kasten. Ouderslaapkamer met aansluitend kastenkamer met doorloop naar luxe badkamer met dubbele inloopdouche, apart toilet, dubbele vaste wastafel en uiteraard vloerverwarming en een handdoekradiator.


Tweede slaapkamer aan de voorzijde van de woning. De derde slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De ruime tweede badkamer heeft een inloopdouche en een vrijstaand bad. In deze badkamer is tevens de opstelplaats voor de wasmachine en de droger.
Trap naar de tweede etage met de wel heel bijzonder woon- eetkamer. De volledige achterzijde bestaat uit een glazen pui met vier openslaande deuren naar het grote dakterras met zon tot laat in de avond. De woonkamer met open keuken heeft een hoogte van 4.5 meter met entresol. In de woonkamer is uiteraard ook een op gas gestookte openhaard. De moderne open keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en is afgewerkt met een fraai stenen aanrechtblad.
De gehele woning is voorzien van een eiken lamelparket, nieuwe installaties, dubbele beglazing rondom.