Da Costrastraat

Da Costrastraat

Former garage with double upper

Entre op straatniveau. zeer ruime hal over de volle breedte van de woning. Apart modern toilet met fonteintje. Zeer fraaie afscheiding met de woon- eetkamer middels stale kozijnen met openslaande deur. De woon- eetkamer is gesitueerd in de oude bedrijfsruimte op de parterre die aan de achterzijde is uitgebouwd over de volle breedte van de woning met openslaande deuren naar het terras en de tuin. In de woon- eetkamer is een moderne keuken geplaatst met een kookeiland. dDe keuken is voorzien van alle inbouw apparatuur inclusief een wijnkoeler. de woonkamer heeft een fraaie openhaard partij. 

trap naar eerste etage. Deze volledige etage is de ouderslaapkamer met eigen inloopkast en eigen badkamer voorzien van een inloopdouche, een tweede toilet en een wastafel met meubel.Openslaande deuren naar het ruime en zonnige balkon over de volledige breedte van de woning en 3 meter diep. Trap naar tweede etage. Ruime overloop met inbouwkast voor de wasmachine en droger. Tweede inbouwkast met opstelplaats van de CV ketel. Twee slaapkamers aan de voorzijde en een ruime slaapkamer aan de achterzijde. Tweede badkamer met ligbad, aparte inloopdouche, vaste wastafel en derde toilet.

De eerste etage heeft twee slaapkamers aan de voorzijde. De ouderslaapkamer is aan de achterzijde van de woning en heeft een eigen inloopkast, een eigen badkamer met inloopdouche dubbele wastafels met meubel, handdoekradiator en vloerverwarming. Vanuit de slaapkamer komt u via de openslaande deur op het grote en zonnige terras op twee niveaus.

De tweede etage heeft twee slaapkamers, een tweede badkamer, met ligbad en aparte douche en wastafel met meubel. op deze etage is ook de inloopkast met opstelplaats voor de wasmachine en de droger.

en_GB