Jacob catsstraat

Antiga empresa de garagens

JACOB CATSSTRAAT 3, VOLLEDIG GERENOVEERD PARTERRE 195 M2, MET INPANDIGE GARAGE, TWEE SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS EN HEERLIJK TERRAS AAN TWEE ZIJDE VAN DE WONING.


Em um projecto de lavagem de roupa é feita uma partertragem de bijzondere com a garagem de ruim em pandige. Entree van straatniveau, gang met mooie stalenkozijn met deur naar de imposante woonkamer van bijna 9 meter breed! De woon- eetkamer heeft 8 openslaande deuren naar het zonnige terras. Licht komt hier de gehele dag naar binnen! De kamer heeft een fraaie openhaard op gas gestookt. De moderne keuken met kookeiland is voorzien van alle denkbare apparatuur.
Het gasten toilet met voorportaal met uniek fonteintje is fraai afgewerkt. Er is een ruime bergkamer met de opstelplaats voor de wasmachine en de droger. Op de parterre is tevens de tweede slaapkamer met een eigen badkamer met een inloopdouche, vast wastafel en een eigen toilete. Ook vanuit deze kamer heeft u toegang tot het terras.


Op de eerste etage is de ouderslaapkamer. Deze kamer heeft zijn eigen zeer ruime badkamer met inloopdouche, vrijstaand ligbad, dubbele vaste wastafel. Uiteraard é hier vloerverwarming en een handdoekradiator. De slaapkamer is voorzien van vaste kasten en heeft 4 openslaande deuren met twee Franse balkons. De gehele woning is voorzien van een eiken lamelparket, nieuwe installaties, dubbele beglazing rondom.