van duivenvoordelaan

Voormalige jaren '70 tussenwoning

GEHEEL 2K GERENOVEERD TUSSEN HERENHUIS, 215 M2, VIER SLAAPKAMERS, TWEE RUIME BADKAMERS, ZONNIGE TUIN DIRECT GELEGEN AAN OPEN VAARWATER. (DIRECTE VERBINDING MET LEIDEN, DE KAAG EN NEW YORK) RUIME WOON/EETKAMER EN APARTE FAMILIEKAMER, INTERNE PARKEERPLAATS.

Ingang naar de beneden gelegen garage vanaf de straat. Entree woning op begane grond niveau. Ruime hal met modern toilet. Entree woon/eetkamer met houtgestookte open haard, open keuken met alle apparatuur. De achterzijde van het huis is geheel van glas en geeft toegang tot het ruime en zonnige terras. Vanaf het terras kun je via een korte trap naar de diepe achtertuin, die direct aan het open vaarwater ligt. Je kunt dus meteen je boot aanleggen.

Op de eerste verdieping komen twee ruime slaapkamers, een kastenkamer en een moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel, vloerverwarming en handdoekradiator.

Op de tweede verdieping zijn twee ruime slaapkamers, een tweede badkamer met inloopdouche, wastafel, vloerverwarming en een handdoekradiator. Het hele huis is voorzien van nieuwe installaties, nieuwe vloeren, nieuwe kozijnen en dubbele beglazing, enz. enz.