koningin emma kade

Voormalig jazzcafé

GEHEEL GERENOVEERDE, MEER DAN UNIEKE, PARKEERWONING VAN SLECHTS 312 M2,
4 SLAAPKAMERS, 3 BADKAMERS EN INPANDIGE PARKEERGELEGENHEID (TWEE AUTO'S) EN EEN FANTASTISCHE EN ZONNIGE PATIOTUIN.

Ingang op straatniveau. Zeer ruime hal met modern gastentoilet met een design wastafel op mooi meubilair. Bijna de hele linkerkant van de hal wordt gekenmerkt door de stalen wand met openslaande deuren die de grote garage scheidt van de hal en de woonkamer.

Ruime kledingkast met prachtige antieke openslaande deuren. De doorloop naar de woonkamer is zeer indrukwekkend. De open haard is prachtig afgewerkt met een houten bank die van muur tot muur loopt. De fantastische breedte van de kamer (16 m) valt meteen op en dat geldt ook voor het grote 6 meter brede raam met uitzicht op de zeer zonnige patio. De woonkamer loopt naadloos over in de keuken. De moderne keuken met groot kookeiland is geplaatst op een marmeren vloer met uiteraard vloerverwarming. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Vanuit de hal naar de keuken is een zeer ruime bijkeuken voor extra opslag. Naast de bijkeuken is een ruime ruimte voor de wasmachine, droger en ruimte voor de centrale verwarming. Ook hier veel opbergkasten en mogelijkheden.

De woon/eetkamer beslaat in totaal 138 m2 en is door de verschillende afmetingen op alle punten zeer ruim te noemen. Omdat de twee grootste slaapkamers beide uitkomen op de patio, ontstaan er bijzondere zichtlijnen in het huis.

De ouderslaapkamer heeft een eigen inloopkast. De badkamer heeft een vrijhangend toilet en een bidet. Omdat de badkamer eigenlijk achter de slaapkamer doorloopt, heb je twee vaste wastafels met meubel, een regendouche en een apart vrijstaand bad. De wand bij het bad is deels van staal en glas, waardoor je een bijzonder uitzicht hebt op de patio en bijna het hele huis. De vloer heeft vloerverwarming en is afgewerkt met mooie houtlook tegels van Porcelanosa. De wanden zijn grotendeels betegeld met prachtig marmer.

De tweede ruime slaapkamer ligt aan de andere kant van de patio en heeft ook een kledingkast en een badkamer met een eigen toilet, inloopdouche en dubbele wastafels en natuurlijk vloerverwarming. Achter de muur voor het bed is op een bijzondere manier indirect licht gebruikt.

Aan de voorkant van het huis liggen de derde en vierde slaapkamer. Deze twee kamers hebben uiteraard een badkamer met inloopdouche, wastafel en een eigen toilet. Hier bevindt zich ook vloerverwarming. Het bijzondere van deze twee kamers is dat ze zowel vanuit het huis als vanaf de openbare weg toegankelijk zijn via een eigen voordeur. De tweede kamer kan ook gebruikt worden als aparte studeerkamer of bij de woonkamer getrokken worden. De scheidingswand bestaat uit stalen kozijnen met glas en twee deuren.