symonszstraat

Op-Nederlands, altijd opzoek naar iets nieuws en kwalitatief hoogwaardig is de manier waarop Plan2000 woningen ontwikkelt. Dit project is de zichtbare vertaling van onze werkwijze. Door gebruik van een unieke combinatie aan prachtige materialen ontstaat er een woning die zonder meubels al een warm omhelzend gevoel geeft. Voor het interieur is deze keer naast oosterse invloeden ook inspiratie opgedaan uit de strakke en schone Japanse stijl. Bekijk de art-impression van de woningen en beleef de bijzondere sfeer van wellicht uw nieuwe woning.

ZEER RIANTE 275 M² GROTE PARTERREWONING MET DRIE SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, ZEER GROTE LIVING MET OMMUURDE TUIN EN EEN INPANDIGE GARAGE.

Op deze gewilde locatie, op loopafstand van openbaar vervoer, de winkels van de Frederik Hendriklaan, op fietsafstand van het strand, restaurants, theater en lunchrooms wordt dit project van 5 appartementen gerealiseerd door PLAN2000 (2KBV). De appartementen variëren van 200m² tot 357m². Alle appartementen worden voorzien van eiken lamelparket. Alle tegels worden geleverd door Porcelanosa, alle kranen zijn inbouw en van het merk Hot Bath. Alle ramen worden voorzien van HR glas. De badkamers krijgen aparte vloerverwarming. De appartementen worden afgeleverd met een Energielabel A. De appartementen worden onderling ook geïsoleerd.

De aparte ingang van de woning bevindt zich op straatniveau. Gevolgd door een ruime hal (ca 30m²). Fraaie dubbele stalen deuren met glas naar tussenhal, dubbele stalen deuren naar de zeer ruime (ca 78m²) grote woon-/eetkamer. Het appartement heeft hoge plafonds en vier openslaande deuren naar de ruime, goed op de zon gelegen patio van ca 40m². Er wordt een fraaie keuken geplaatst met kookeiland en voorzien van alle moderne apparatuur.

Het appartement krijgt drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een aparte bijkeuken. Twee van de slaapkamers hebben openslaande deuren naar de patio. De parkeerplek van dit appartement bevindt zich binnen in het appartement en biedt ruim plaats voor een auto en fietsen.