elandstraat

Voormalig pakhuis

VOLLEDIG HOOGWAARDIG IN- EN EXTERN GERENOVEERD 292 M2 UNIEK VOORMALIG PAKHUIS MET ZEER BIJZONDERE INDELING EN EEN ONWAARSCHIJNLIJKE NEW YORK UITSTRALING MIDDEN IN HET CENTRUM VAN DEN HAAG. INPANDIG PARKEREN, PATIOTUIN, GROOT DAKTERRAS MET PANORAMISCH UITZICHT, GROTE WOONKEUKEN, APARTE EETKAMER, FANTASTISCHE WOONKAMER, APARTE TV KAMER, DRIE (DESGEWENST VIER) SLAAPKAMERS TWEE BADKAMERS

De beste manier om deze parel te omschrijven is een bezichtiging in het pand zelf. Het voormalige pakhuis/fabriekspand wordt gekenmerkt door niveauverschillen, waardoor alle etages onderling in contact staan en toch ook weer de benodigde privacy die je per vertrek wilt hebben. U heeft een aparte ingang voor de gasten met een ruime hal. Doorlopend heeft een u een fraai zicht naar boven van wel 12 meter!

De parterre wordt gekenmerkt door de inpandige garage die eindigt met een groot stalen kozijn met glas en toegangsdeur naar de zeer ruim opgezette keuken met aan de linker zijde een ruime opstelling met inductie kookplaat en ingebouwde afzuigkap. Zowel links als recht van de kookplaat is veel ruimte aan werkblad over gehouden. In het midden van de keuken is een ruim spoel eiland met eetbar. Uiteraard is dit eiland voorzien van een Quooker. Aan de rechterzijde is een derde blad met wederom veel kastruimte en niet onbelangrijk een ingebouwde wijnkoeler. . De koelkast, vriezeroven en magnetron zijn allemaal apart ingebouwd. Een aparte inloop inbouwkast geeft zeer veel ruimte voor het opbergen van spullen. Wordt de keuken vanaf de voorzijde al voorzien van zeer veel natuurlijk licht, de grote raampartij over bijna de volle breedte van de woning, met de dubbele openslaande deuren zorgen ervoor dat de ruime patio met de grote bio ethanol open haard! Bijna naadloos in elkaar overlopen. Dit maakt het genieten van de middag en avondzon extra ontspannen.

Uiteraard is er op deze etage een ruim apart gastentoilet met fonteintje. De trap brengt u in de eerste instantie naar de grote aparte eetkamer. Deze kamer is over de volle breedte van de woning (6 meter) en heeft net als de keuken een mooi balken plafond. In deze kamer kunt u zes ramen open zetten, of drie ramen kantelen. Alle ramen zijn voorzien van luxaflex in een frame. Aan de andere zijde van de eetkamer is door middel van stalen kozijnen met glas een bijzonder zicht ontstaan naar de iets hoger gelegen aparte woonkamer. De woonkamer is een bijzondere belevenis door de grote raampartijen en de grote openslaande, voormalige pakhuis deuren met het Franse balkon. Op de muur is de originele reclame van de verffabriek bewaard gebleven en dit vormt een mooi geheel met de stalen balustrade die de woonkamer en de overloop van elkaar scheiden. Vanuit de woonkamer heeft u niet alleen een ruim uitzicht over het pleintje aan de overkant, maar ook een mooi zicht op de iets hoger gelegen aparte Studeer tv kamer. De stalen balustrade, de houten trappen en de achter gelegen stalen kozijnen van de studeerkamer.... U moet het echt komen bekijken.

De studeerkamer aan de achterzijde is wederom over de volle breedte van de woning. Deze kamer heeft echter vier openslaande deuren met Franse balkons. Uiteraard kijkt u vanuit deze kamer ook naar de iets lager gelegen woonkamer en zowel voor als achter naar buiten.

Op de tweede etage is alles ingericht als ouderslaapkamer. U heeft en ruime overloop. Een zeer ruim apart toilet met fonteintje en bijzonder tegelwerk. De doorloop naar de badkamer wordt aan beide zijden geflankeerd door inbouwkasten. Als dat niet genoeg mocht zijn, is er nog een tweede doorloop naar de badkamer die ook aan beide zijden is voorzien van vaste kasten. De wasmachine, droger opstelling is net als de cv installatie in de kasten weg gewerkt. De badkamer zelf is een geheel andere belevenis dan u wellicht gewend bent. De badkamer is ruim 6 meter breed! Heeft drie raampartijen, een grote aparte inloopdouche, een groot wastafel meubel en bijpassende spiegel, een vrijstaand ligbad en een heerlijke houten bank om op uit te rusten. De tegels in de badkamer zijn met zorg uitgekozen en net als al het tegelwerk in het pand, van Porcelanosa. De badkamer is uiteraard voorzien van vloerverwarming. Met een klein trapje komt u in de ruime slaapkamer die wederom over de volle breedte van de woning ligt. Ook deze kamer heeft vier openslaande deuren en twee Franse balkons.

De derde etage heeft een ruime overloop met een kitchenette ten behoeve van het dakterras. Aan de voorzijde zijn twee ruime slaapkamers. Deze slaapkamers hebben hun eigen badkamer met een ruime inloopdouche een toilet en een wastafelmeubel. Uiteraard is er vloerverwarming en een handdoekradiator. 

Vanuit de gang, met een dakkoepel voor extra lichtinval door het trappenhuis, heeft u middels een deur de toegang tot het bijzondere dakterras. Het dakterras van ruim 6 meter breed ligt werkelijk de gehele dag in de zon. In de zomer komt hij om 06.00 uur in de ochtend op het terras en gaat hij pas na 21.00 uur onder. Het uitzicht over de Haagsche skyline is zowel overdag als 's nachts ongekend. Omdat het terras achter de slaapkamers ligt, ligt het heerlijk beschut. Het terras is voorzien van verlichting, aparte elektrapunten en een wateraansluiting.

De gordijnen en de luxaflex zij uiteraard in de koopsom begrepen. Het pand is thans hoogwaardig gemeubileerd en ook deze meubels kunnen (geen verplichting) met het pand mee verkocht worden.